Servicii

A-tech – echipa ta dedicata pentru servicii complete de instalare sisteme de securitate

  • Consultanță
  • Proiectare
  • Instalare
  • Punere în funcțiune

Îți punem la dispoziție sisteme de securitate performante, testate de echipa noastră de profesioniști și apreciate de întreaga piață de specialitate. De la sisteme de supraveghere video până la sisteme de detecție și alarmare la efracție, control acces sau alarmare la incendiu și public address, gama noastră de sisteme de securitate îți oferă opțiuni pentru oricare dintre nevoile tale specifice. Fie că ai nevoie de un mijloc performant de a-ți proteja locuința sau ai nevoie de un sistem profesionist pentru a securiza sediul firmei, instituții sau clădiri publice, sistemele de securitate pe care ți le punem la dispoziție sunt soluția ideală pentru siguranța maximă pe care o cauți.

În plus, îți oferim toate serviciile de proiectare, instalare și întreținere de care ai nevoie pentru a-ți securiza locuința fără nicio bătaie de cap. Specialiștii noștri îți pot recomanda echipamentul optim pentru imobil și te pot ajuta, cu promptitudine, să găsești cea mai bună soluție pentru tine.

Sistemele de securitate sunt extrem de folositoare deopotrivă pentru a-ți proteja locuința personală și, implicit, bunurile personale sau ale familiei, dar și pentru a-ți proteja afacerea. În ambele cazuri, însă, pentru a beneficia de cele mai bune rezultate este bine să nu minimizați niciun aspect și să luați în calcul toate pericolele în fața cărora doriți să asigurați protecție optimă. Un sistem de protecție în fața hoților nu te va ajuta în cazul unui incendiu sau invers, motiv pentru care recomandat ar fi ca securitatea imobilului să fie asigurată prin sistem diverse, corespunzătoare scopului urmărit.

Așadar, pentru a asigura protecție completă, atât în fața intrărilor prin efracție, cât și în fața pericolelor de altă natură, îți punem la dispoziție sisteme specializate, adaptate în funcție de localizarea și specificul imobilului, cu fir sau wireless, și cu specificații tehnice diverse, personalizate în funcție de nevoi.

Cu ajutorul sistemelor noastre de securitate poți sta liniștit în ceea ce privește siguranța bunurilor tale și, în plus, te poți bucura de instalarea rapidă a acestor echipamente și în conformitatea cu necesitățile tale concrete.

De la sistemele de supraveghere video până la cele împotriva incendiilor te ajutăm să faci cele mai bune și sigure alegeri, oferindu-ți nu numai un nivel înalt de protecție, dar și echipamente de calitate superioară la prețuri accesibile și promptitudine de-a lungul întregii colaborări. Tocmai pentru ca tu să poți fi sigur că sistemele noastre de supraveghere sunt cea mai bună opțiune pentru tine, business-ul tău sau familia ta.

Parcurge oferta noastră și contactează-ne pentru a găsi cea mai bună soluție. Specialiștii noștri te vor ajuta cu toate informațiile de care ai nevoie, iar echipa A-tech îți va asigura serviciile de proiectare necesare și instalarea rapidă a echipamentului în locația stabilită. Avem de partea noastră nu numai sisteme de securitate performante, dar și expertiza unei echipe cu peste 20 de ani de experiență care se va asigura în permanență că beneficiezi de cele mai bune rezultate.


Articole recente