Sisteme de public address

Sisteme de supraveghere video CCTV
Sisteme de detectie si alarmare la efractie
Sisteme de control acces
Sisteme de pontaj
Sisteme de detectie si alarmare la incendiu
Sisteme de public adress

  • Consultanță
  • Proiectare
  • Instalare
  • Punere în funcțiune

Instalațiile de sonorizare și public address au fost create pentru aplicații de muzică ambientală și mesaje vocale cu posibilitate de transmitere pe distanțe lungi și în zone multiple. Aceste sisteme de public address se montează, de obicei, în fabrici, hale, restaurante, aeroporturi, magazine, spitale și chiar biserici, fiind un mijloc excelent nu numai pentru a crea o atmosferă relaxantă sau un ambient plăcut, dar și pentru a face anunțuri importante rapid. Prin intermediul acestui mod facil de adresare, organizarea într-un spațiu de lucru poate fi mai eficient, iar anunțurile importante nu sunt niciodată scăpate din vedere. Mesajele specifice preînregistrate sau live sunt transmise cu acuratețe și receptate cu claritate și instant de către cei cărora li se adresează.

Numărul boxelor nu este limitat, acestea putând fi totodată și de diferite tipuri și puteri, însă cu un amendament important: puterea totală adunată a boxelor legate pe un amplificator să nu depășească puterea amplificatorului. Realizarea unei astfel de structuri se face prin instalarea de difuzoare corespunzătoare în spațiile destinate și prin cuplarea acestora la amplificatoare de putere, profesionale. Odată cuplate la amplificatoare, acestora li se pot conecta diverse surse de semnal (tuner, CD, casetofon, calculator etc), microfoane și pupitre de comandă pentru separarea zonelor (acolo unde se dorește sonorizarea distinctă pentru fiecare spațiu separat).

Sistemele de public address sunt extrem de importante și în cazul mesajelor de evacuare în caz de pericol, fiind parte importantă din securitatea unui spațiu public. Din acest motiv, instalarea acestor sisteme au devenit indispensabile pentru locurile publice, închise sau nu, și se bucură astăzi de o cerere extrem de ridicată pentru tot ceea ce înseamnă spațiu public sau comun.

Sistemele de public adress sunt folosite pe scară largă, având o gamă largă de aplicații, ceea ce a dus la dezvoltarea a diferite tipuri de tehnologii, echipamente, configurații. Însă, indiferent de tehnologia și configurația pentru care optați, sistemele noastre de public address vă vor oferi performanțe maxime. Fie că aveți nevoie de astfel de sisteme pentru a echipa un supermarket sau pentru sonoriza un spațiu destinat evenimentelor publice, SPA-urilor, restaurantelor etc, echipamentele noastre garantează cea mai eficientă sonorizare. Iar pentru că ne dorim să fim siguri că îți oferim cea mai bună alternativă, îți oferim consultanță de specialitate la orice oră.

Echipa noastră de specialiști îți stă la dispoziție pentru a te ajuta să găsești cea mai bună soluție pentru spațiul pe care îți dorești că îl echipezi cu sisteme de public address. În funcție de locație și de nevoile tale specifice vom configura sistemul ideal de care ai nevoie. Iar pentru a ne asigura că totul respectă standardele înalte de calitate pe care ne dorim să ți le oferim, ne putem deplasa la locație atât pentru instalarea propriu-zisă a sistemului cât și pentru configurarea inițială a acestuia.

Solicita o oferta de pret iar inginerii nostrii vor identifica si propune cea mai buna solutie pentru dvs.

Dispecerat (24/24 ore) – 0745.180.173

Departament tehnic – 0740.100.496

E-mail: office@a-tech.ro