Case inteligente

Clădirile inteligente sunt, cu siguranță, clădirile viitorului, însă cerința pentru astfel de spații este deja extrem de mare și se bucură de mare răspândire în cadrul construcțiilor funcționale cum ar fi clădirile de birouri, centrele comerciale sau hale de producție. Definitoriu pentru astfel de imobile este automatizarea și centralizarea echipamentului tehnic cu care sunt acestea prevăzute.

Clădirile inteligente reglează singure, în mod automat, încălzirea, ventilarea și climatizarea, activează iluminarea la nivelul corect în funcție de luminozitatea ambiantă și de prezența oamenilor înîncăpere și pot chiar reacționa cu precizie la nevoile utilizatorilor sau rezidenților care trec prin clădire. Acest lucru înseamnă că toți senzorii, toate mecanismele de acționare, toate elementele de acţionare și toate celelalte unități tehnice din clădire sunt legate în reţea și funcționează conform setărilor prestabilite. Prin urmare, echipamentele tehnice ale clădirii, care pot fi adesea foarte complexe, sunt administrate eficient și centralizat.

Clădirile de astăzi înglobează sisteme și tehnologii  complexe, permițând proprietarilor să controleze lumina, securitatea sau ventilatia chiar și de la distanță, direct de pe telefon. Însă, în spatele acestor automatizări extrem de apreciate, se regăsesc foarte multe dotări și echipamente implementate cu grijă.

A-tech vă pune la dispoziție o gamă largă de astfel de echipamente destinate automatizărilor inteligente și vă asigură întreaga consiliere de care aveți nevoie în alegerea sistemelor potrivite pentru spațiul pe care doriți să îl modernizați.

Sistemele de automatizare folosite pentru clădirile inteligente sunt extrem de variate, atât din punct de vedere al tehnologiilor folosite, dar și din punct de vedere al destinației specifice. De la economia de energie până la închiderea automată a obloanelor sau chiar a apei de la robinet, tehnologiile smart dispun de o gamă largă de aplicații, ceea ce a dus la dezvoltarea a diferite tipuri de tehnologii, echipamente, configurații. Însă, indiferent de tehnologia, destinația sau configurația pentru care optați, sistemele noastre vă vor oferi performanțe de care aveți nevoie pentru confort maxim și siguranță.

Fie că aveți nevoie de astfel de sisteme pentru a echipa un spațiu funcțional precum halele de producție, aeroporturile etc sau pentru transforma o locuință comună într-una inteligentaă, soluțiile A-tech sunt ideale. Tocmai pentru că ne dorim să îți oferim sisteme inteligente de top, care respectă cele mai înalte standardele de calitate. Iar acest lucru îl asigurăm, pe de o parte prin selecția atentă a echipamentelor pe care ți le punem la dispoziție, iar pe de alta prin suportul unei echipe de profesioniști.

Contactează-ne și experții noștri se vor deplasa la locație pentru a te ajuta să găsești soluția optimă pentru proiectul tău. Instalarea, punerea în funcțiune, testarea și chiar și mentenanța sunt asigurate de echipe specializate, pentru a ne asigura că toate standardele de calitate sunt respectate.

Solicita o oferta de pret iar inginerii nostrii vor identifica si propune cea mai buna solutie pentru dvs.

Dispecerat (24/24 ore) – 0745.180.173

Departament tehnic – 0740.100.496

E-mail: office@a-tech.ro