Sisteme de pontaj

Sisteme de supraveghere video CCTV
Sisteme de detectie si alarmare la efractie
Sisteme de control acces
Sisteme de pontaj
Sisteme de detectie si alarmare la incendiu
Sisteme de public adress

  • Consultanță
  • Proiectare
  • Instalare
  • Punere în funcțiune

Când ai nevoie de un sistem de pontaj complet sau o soluție personalizată, apelezi la specialiștii noștri.

Pontajul digital este, poate, cel mai facil și eficient mijloc de a ține evidența orelor de muncă și de a asigura, astfel, un bun management timpului de lucru. Cu ajutorul sistemelor de pontaj scapi de grija hârtiilor, de timpul pierdut cu completarea documentelor inutile și totodată, de riscul de a rătăci fișele de pontaj, creând astfel o gestiune ineficientă. Sistemele de pontaj sunt soluția ideală pentru toate aceste probleme și contribuie nu numai la asigurarea unui flux de lucru optim, dar și la păstrarea unui mediu pe cât de eficient, pe atât de disciplinat și ordonat.

Știm că cea mai importantă resursă a unei companii sunt oamenii și înțelegem perfect nevoia unui mediu de lucru ordonat și eficient, așa că îți oferim cele mai bune soluții.

Cu sistemele noastre profesionale de pontaj te bucuri rapid de soluția rapidă de care ai nevoie și de mediul de lucru organizat, cu o evidență clară a gestiunii timpului. Indiferent de nevoile specifice business-ului tău, experții noștri vor proiecta cea mai bună soluție.

Pentru că ne dorim să îți oferim nu numai echipamente performante, dar și eficiență și calitate, suntem foarte atenți la detalii atunci când vine vorba de a oferi soluții potrivite clienților noștri. Din acest motiv, îți asigurăm cu promptitudine consultanța de specialitate și ne deplasăm la fața locului pentru o analiză completă. În funcție de specificul locului și de nevoile tale particulare, dezvoltăm soluția optimă, adaptată necesităților specifice.

Pontajul electronic este, de fapt, un set cronologic de înregistrări prin care se poate urmări foarte ușor activitatea angajaților în scopul întocmirii statelor de plată sau a retribuțiilor periodice. Datorită modului simplu, eficient și sigur de a înregistra timpul de lucru, acest sistem de pontaj a devenit indispensabil în cele mai multe companii.

Echipamentele pe care ți le punem la dispoziție sunt ușor de instalat și îți permit să beneficiezi de un sistem de pontaj eficient și ușor de verificat și gestionat, dar prin intermediul căruia să poți obține avantaje importante, cum ar fi reducerea timpului de colectare a datelor de prezență, asigurarea corectitudinii datelor colectate sau integrarea cu softuri existente în firmă.

Echipa noastră de specialiști îți stă la dispoziție pentru a-ți oferi consultanță de specialitate și pentru a te ajuta să găsești soluția optimă pentru firma ta, în funcție de obiectivele tale. Iar pentru a ne asigura că totul respectă standardele înalte de calitate pe care ne dorim să ți le oferim, ne putem deplasa la locație atât pentru instalarea propriu-zisă a sistemului de pontaj, cât și pentru configurarea inițială a acestuia.

Solicita o oferta de pret iar inginerii nostrii vor identifica si propune cea mai buna solutie pentru dvs.

Dispecerat (24/24 ore) – 0745.180.173

Departament tehnic – 0740.100.496

E-mail: office@a-tech.ro