Sisteme de detectie si alarmare la incendiu

Sisteme de supraveghere video CCTV
Sisteme de detectie si alarmare la efractie
Sisteme de control acces
Sisteme de pontaj
Sisteme de detectie si alarmare la incendiu
Sisteme de public adress

  • Consultanță
  • Proiectare
  • Instalare
  • Punere în funcțiune

Sistemele de detecție și alarmă la incendiu te ajută să reduci riscurile de incendiu și chiar să limitezi efectele, în cazul în care acesta a apucat totuși să se declanșeze. Cu sistemele noastre de detecție și alarmare la incendiu, orice proprietate privată sau imobil public beneficiază de securitate sporită în fața pericolelor de acest fel, sistemele de alarmă fiind concepute în așa fel încât să prevină rapid apariția sau extinderea incendiului și să eficientizeze la maxim timpul de intervenție.

Configurarea sistemului și, implicit, elementele necesare, depind de specificul locație și de nivelul de securitate dorit, însă, pentru oricare dintre situații, configurăm sistemul de detecție și alarmare la incendiu potrivit necesităților tale specifice. În funcție de tehnologia aleasă, sistemul anti-incendii poate detacta fenomene caracteristice premergătoare incendiului, cum ar fi creșterea anormală a temperaturii, apariția fumului sau a monoxidului de carbon, apariția flăcărilor.

Echipamentele active și pasive (controller, detectori) pe care vi le punem la dispoziție se configurează în funcție de nevoile dumneavoastră, însă fără ca acest lucru să afecteze în vreun fel performanțele. Indiferent dacă aveți nevoie un sisteme de detecție și alarmă la incendiu pentru propria locuință, pentru clădiri de business, instituții publice sau orice alt fel de proprietăți, echipamentele A-tech vor asigura securitatea optimă.

Sistemele de detecție și alarmă la incendiu se stabilesc în funcţie de riscul de incendiu, tipul de clădire, de categoria de importanţă a construcţiilor şi de parametrii ce trebuie supravegheaţi, cum sunt: temperatura din încăpere, fumul, emanaţia de gaze periculoase sau explozive, flacără.

Indiferent de tehnologia și configurația pentru care optați, echipamentul va fi de calitate superioară, asigurând astfel cel mai eficient și rapid mijloc de prevenție a incendiilor. Notificările sunt emise rapid pentru ca acțiunile necesare să se poată întreprinde la timp și pentru a maximiza, totodată, eficiența întregului proces. În plus, poți beneficia de integrarea sistemului cu diferite softuri pentru un control la îndemână și sigur.

Cu sistemele A-tech de detecție și alarmă la incendiu beneficiezi de siguranță maximă în mod facil și fără bătăi de cap. Specialiștii noștri te ajută să găsești cea mai bună soluție pentru proprietatea pe care vrei să o asiguri, iar echipele noastre instalează întregul sistem rapid pentru ca tu, familia ta sau business-ul tău să vă puteți bucura de siguranță maximă. Contactezi echipa A-tech, ne spui care sunt nevoile tale specifice și experții noștri dezvoltă cea mai bună soluție pentru tine. Fiecare detaliu va fi analizat cu atenție de către specialiștii noștri pentru a ne asigura că beneficiezi de cea mai performantă opțiune.

Sistemul instalat va fi testat de echipa noastră, iar dacă dorești, îți putem asigura și mentenanța echipamentului.

Oferta pentru instalare sistem de detectie si alarmare la incendiu pe fir Teletek

Dispecerat (24/24 ore) – 0745.180.173

Departament tehnic – 0740.100.496

E-mail: office@a-tech.ro